FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościP.M. ZalogujZaloguj
Metoda na poszukiwanie pracy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum DamyRade.pl Strona Główna -> Jak znaleźć pracę?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Autor Wiadomość
kuba
wchodzący do lasu

PostWysłany: Sob Lut 10, 2007 10:11 pm    Temat postu: Metoda na poszukiwanie pracy Odpowiedz z cytatem

Polecam metodę która dwukrotnie pozwoliła mi znależc fajną pracę.Poniedziałek rano zakup w kiosku "Gazety Wyborczej" ,wertowanie dodatku praca i słanie CV na interesujace oferty.Moją pierwszą robotę znalazłem właśnie w ten sposób, a gdy po 3 latch chciałem ją zmienić zrobiłem to samo i pomogło.Ważnym jest jednak umiejętne napisanie "papierów".
Autor Wiadomość
syzyff
wchodzący do lasu

PostWysłany: Czw Lut 22, 2007 8:09 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No tak, to jeśli kogoś interesuje praca na etacie, ale jak to zrobić, żeby się jeszcze bardziej uniezależnić, tzn. jak założyć własną firmę? Może ktoś ma doświadczenie w tej sprawie i mógłby coś doradzić?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Autor Wiadomość
Andrzej Graca
Site Admin

PostWysłany: Czw Lut 22, 2007 10:07 pm    Temat postu: założenie działalności gospodarczej.... Odpowiedz z cytatem

Na artelis.pl masz artykuł na ten temat, który może już przeczytałeś, gdy piszę te słowa. Autorem jest "Kira". Tytuł: "Jak założyć własną firmę krok po kroku"....
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum DamyRade.pl Strona Główna -> Jak znaleźć pracę? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: