FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościP.M. ZalogujZaloguj
Czechy Przyjazne

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum DamyRade.pl Strona Główna -> Dokąd warto jechać, co zobaczyć?
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Autor Wiadomość
damian
wchodzący do lasu

PostWysłany: Pią Maj 30, 2008 7:13 pm    Temat postu: Czechy Przyjazne Odpowiedz z cytatem

Ostatnio eksplorowałem okolice Jesennika i Zlatyh Hor- potężna baza noclegowa i gastronomiczna, przepiękne okoliczności przyrody, góry doskonałe do pieszych wędrówek i super trasy rowerowe, ewentualne tortury związane z podjazdami rekompensują kilometrowe zjazy (hamowałem przy predkości 42km/h bo nie miałem kasku). No i czeskie gospody, pyszne "jdlo a pivko" (holba, gambrinus, budvar, pilzner) i wszystko czysto , zadbane i potanioszce. POLECAM!!!!
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum DamyRade.pl Strona Główna -> Dokąd warto jechać, co zobaczyć? Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: