|
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
damian wchodzący do lasu

|
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 11:55 pm Temat postu: na czasie |
|
|
Polecam książkę Johna Grishama BRACTWO. dwa wątki splatające się ze sobą. Świetnie przedstawione kulisy wielkiej polityki, brudnych interesów i wzajemnego ich oddziaływania. I to co mnie uderzyło to wizjonerstwo autora, ba ! biorąc pod uwagę rok powstania, czy napisania ksiązki i konfrontujac jej treść z wydarzeniami które potem nastąpiły (zwłaszcza po słynnym-niesłynnym 11września) książka nabiera cech proroctwa spełnionego. Zabierałem sie do jej przeczytania jak pies do jeża, bo ogólnie słabo trawie literature z rodzju sensacyjnej, politicalfiction i thriller- ale tą pąknąłem w 3 wieczory i byłem w szoku że to koniec już. _________________ powrót do źródeł |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
| Autor |
Wiadomość |
damian wchodzący do lasu

|
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 12:00 am Temat postu: cd. na czasie |
|
|
a, zapomniałem dodac ze ksiazka Bractwo J. Grishama kończy sie pozytywnie. Jest w całej tej mrocznej historii światełko w tunelu. Po prostu bohaterom do których od pierwszych stron żywiłem sympatię udaje sie,- a dlaczego ? to już temat na dłuższy panel. _________________ powrót do źródeł |
|
| Powrót do góry |
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |